torsdag, juli 16, 2015

Retro! Det kan vi lide - marengsbund med frisk frugt


Nogle vil mene det er lidt kikset og for meget "suppe, steg og is", men jeg får altid mange smil og glade ansigter retur, når vi serverer Pavlova eller margensbund med is og frugt for vores gæster. Desserten er børnevenlig og så ser den rigtig flot ud, specielt hvis du kan få fat i frugter i mange forskellige farver.

Planlægning
Bunden tager ikke ret lang tid at lave, det der tager mest tid er den lidt langsomme bagetid i ovnen da marengs skal bages lang tid ved svag varme. Til gengæld kan bunden holde sig en del dage og kan derfor med fordel laves færdig i rigtig god tid. Læg den i en plastpose eller i en kagedåse men vær forsigtig da den let går i stykker.

Budget
Økonomien afhænger af den type frugt du bruger samt prisen på isen. Desserten kan laves for 75 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar