En klassisk middag med forret, hovedret og dessert er altid lækkert. En menu kan se sådan ud:
Forrettallerken
- Røget laks med melonsalsa
- Tunmouse m. dild kapers
- Ristede kæmperejer m. aioli
- Hjemmebagt brød og smør
Hovedret
- Helstegt culotte med kold bearnaise dressing
- Ingefær marineret kyllingefilet med frisk koriander og Sesammayonnaise
- Ristede hele kartofler med persille og høvlet parmesan
- Blandede salater med limemarinerede æbler, nødder og sennepsdressing
- Grillede gulerødder med fennikelfrø
- Tomatsalat med bøffelmælksmozzarella, oliven og basilikum
- Grønne bønner med bacon og løg
Dessert
- Ost med sødt og hjemmebagte kiks
- Tung Tung Tung chokoladekage
Vi leverer gerne til netop det antal personer du ønsker. Bed om et tilbud for flere eller færre end 10 personer.
Kære Marianne
SvarSletVi skal holde konfirmation for vores søn og Uffe og Lone har anbefalet dig. Har du tid til at lave mad til os den 13 maj. Vi bliver ca 60 personer.
Dbh Lisbeth (som var kollega med Uffe på Lundbeck)