Er man mange til fest er det ofte en fordel af servere hele eller dele af menuen fra en buffet. En typisk buffet kan se sådan ud:
- Blinis m. røget laks og wasabicreme
- Vitello Tonnato – koldt kalvekød med tunsauce og kapers
- Hjemmebagt brød og smør
- Helsteget culotte og kold bearnaisecrem
- Ingefær marineret kyllingefilet med frisk koriander og sesammayonnaise
- Krydrede spanske kødboller
- Kolde kartofler med citronolie, karse og radiser
- Humus med ristede krydderier
- Blandede salater med sennepsdressing, ristede frø og limemarinerede æbler
- Grønne bønner med bacon og løg
- Grillede gulerødder med hele fennikelfrø
- Rå blomkålssalat med esdragon og ristede mandler
- Brød og krydderolie
Dessert
- Oste med sødt og hjemmebagte kiks
- Tung tung tung chokoladekage
Pris ved min. 15 personer 295 kr. pr. person inkl. moms
Ingen kommentarer:
Send en kommentar